Policia Local posa 9 multes per no guardar distància i 13 per fumar

La patrulla de Tabarca va haver d'intervenir per a parar una baralla de 26 joves repartits entre vilatans i allotjats per molèsties als veïns en la zona de la muralla.

El balanç d’actuacions de la Policia Local durant la passada nit en aplicació de les noves restriccions per l’evolució de la pandèmia del coronavirus s’ha tancat amb l’obertura d’una acta de sanció per incompliment de l’horari de tancament, una altra per mancar de llicència i nou per no guardar distància en establiments, multes a cinc persones per no guardar distància fumant i huit per no portar màscara i sancions a 13 persones per consum d’alcohol en via pública ‘botelló’ i una per consum d’estupefaents. El ‘botelló’ en platges ha sigut controlat durant la matinada pels agents procedint al desallotjament d’unes 50 persones a la platja del Postiguet a les quatre de la matinada sense observar infraccions i per a facilitar les labors de neteja de l’arena. Els agents també van haver de fer comprovacions en 61 queixes per sorolls.

La unitat d’Obertures també ha procedit a realitzar quatre notificacions en establiments del centre i a altres quatre per a esmena de deficiències. A més, es va procedir durant la jornada d’ahir i la matinada a inspeccionar tots els locals del carrer Sant Ferran i del Camp de golf.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, José Ramón González, ha ressaltat “l’actuació dels agents de la Policia Local en les labors informatives, de vigilància i control de les noves restriccions per l’evolució de la pandèmia, al mateix temps que ha reiterat la crida a tots els ciutadans a mantenir les mesures de protecció personal per a evitar nous contagis i rebrots en estos temps en els quals cal aprendre a conviure amb el coronavirus d’una forma responsable i evitant posar en risc a les altres persones”.

D’altra banda, també a les 22.00 hores es va intervenir per a controlar un xicotet incendi de matolls en el Fons de Piqueres, al costat dels bombers, i una patrulla va aconseguir sufocar un incendi en vehicle amb l’extintor del cotxe patrulla, que fet i fet es va comprovar va ser intencionat pel que es va posar el cas en coneixement de la Policia Científica.

Baralla a l’illa de Tabarca

Els agents de la Policia Local també van haver d’intervenir al voltant de les quatre de la matinada en una baralla a l’illa de Tabarca entre dos grups de joves entre 16 i 17 anys, uns vilatans, altres allotjats, ja que pel que sembla estos últims estaven ocasionant molèsties als veïns en la zona de la muralla. Els policies van identificar a 26 persones, de les quals unisca estava pendent de revisió mèdica per haver rebut un colp.

Les unitats de platges també van haver d’intervenir en la localització de quatre xiquets perduts a la platja del Postiguet i en altres actuacions de menor incidència. També a la platja de Sant Joan es va realitzar control d’aforament amb el suport del dron entre les onze i mitja del matí i la una i mitja de la vesprada comprovant-se una distribució i distància correcta entre els banyistes. Els agents embarcats també van haver d’auxiliar en Sant Joan a una embarcació encallada al costat del cap aconseguint tornar a arrancar el motor per a retorn a port.

CatalàEspañol