30.4 C
Valencia

Policia Local desallotja a uns 200 joves a la platja del Postiguet

Els agents tanquen dos establiments i posen 32 denúncies per no portar màscara, quatre per consum d'alcohol en via pública i altres quatre per portar substàncies estupefaents.

- Publicitat -AVL

La Policia Local d’Alacant ha dut a terme durant la passada matinada el tancament de dos establiments i l’alçament de 32 denúncies per incompliment de l’ús de la mascareta, quatre per consum d’alcohol en la via pública i quatre per consum o tinença de drogues, dins del dispositiu especial de vigilància i control de les mesures anti Covid19 dut a terme per les Unitats GOIR, FOX i Servei Nocturn tant en platges com en ciutat.

A més, els agents van haver de formar un cordó, passades les cinc de la matinada i desallotjar a grups de joves a la platja del Postiguet, unes 200 persones, perquè els tractors pogueren procedir a les tasques de neteja de l’arena amb seguretat.

Vora les cinc del matí, els serveis de neteja de platges han sol·licitat l’auxili de Policia Local a fi de desallotjar la Platja del Postiguet, per a poder fer les tasques neteja de l’arena amb els tractors de garbellat i tenint en compte la quantitat de joves que es trobaven en l’arena. Els agents han format una cadena humana que anava uns metres davant del tractor retirant al personal. Unes 200 persones han sigut desallotjades pels agents.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, José Ramón González, ha tornat a fer una crida als joves per a “que extremen les mesures de seguretat personal fent ús de les màscares i evitant reunions en grup, en tot cas les majors de deu persones, per la seua pròpia seguretat i de les persones amb les quals es troben amb la finalitat d’evitar l’augment de contagis del coronavirus i els rebrots”. “Ningú està exempt de poder-se infectar i, la qual cosa és pitjor, transmetre a uns altres la malaltia, per la qual cosa és necessari que tothom siga conscient de la importància de continuar portant màscara, mantenir la distància social i fer una bona higiene de mans de manera reiterada”, ha assenyalat l’edil.

Les Unitats GOIR, FOX i Servei Nocturn, i la brigada d’Obertures també han hagut d’atendre un total de 35 queixes per soroll en places i habitatges. Quant al control de les zones de major concentració de locals d’hostaleria, restauració i oci s’han efectuat dos notificacions de suspensió d’activitat, en un establiment de la plaça Gabriel Miró i un altre en Països Escandinaus.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià