La Policia Nacional deté a una parella per obligar un jove a traure diners del seu compte bancari

Van amenaçar de denunciar-li per violació si no els entregava 1.200 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut en un carrer del districte de Marítim de València a una parella, de 27 i 31 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora dels delictes de robatori amb violència i intimidació i detenció il·legal, després de pel que sembla amenaçar a un conegut amb una navalla i tisores perquè els entregara diners i obligar-lo a anar a diversos caixers a traure diners amb la seua targeta que prèviament li havien sostret de la seua bossa, aconseguint 360 euros.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que un jove havia estat a casa d’una amiga que pel que sembla li havia demanat diners, per la qual cosa aquest va ser fins al seu domicili i li va donar 20 euros.

Cap a les cinc de la matinada el jove va arribar al seu domicili i va veure en una de les seues xarxes socials que la seua amiga havia tornat a contactar amb ell i li demanava que tornara a la seua casa per a acabar el que pel que sembla havien començat.

Una vegada en l’habitatge, la seua amiga pel que sembla li va oferir mantenir relacions sexuals, accedint, i en finalitzar aquesta li va tornar a demanar diners al que ell es va negar, moment en què ella li va agafar el telèfon mòbil i li va dir que si no li donava diners, no li ho retornava.

El jove va aconseguir arrabassar-li el mòbil, moment en què ella va cridar a la seua parella, que pel que sembla estava amagada, que li va manifestar que els havia gravats mentre mantenien relacions sexuals i que ho denunciarien per violació si no els donava diners.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que a la parella es va unir un altre home i que pel que sembla van començar a amenaçar-li amb unes tisores i una navalla perquè els entregara més diners, exigint-li 1.200 euros.

A continuació van obligar la víctima a anar al seu cotxe on la dona va localitzar la seua bossa i seguidament es van dirigir a un caixer d’una entitat bancària on van realitzar un reintegrament de 360 euros, per a posteriorment anar a un altre i intentar extraure més diners, sense aconseguir-ho, ja que pel que sembla havia superat el límit diari permés.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que després van tornar al domicili de la dona i una vegada allí van deixar que la víctima marxara, comunicant-li que tenia fins a les dotze de la nit per a entregar-los la resta dels diners, així com es van quedar amb el seu telèfon mòbil valorat en uns 1.200 euros.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat de la parella que va ser localitzada en un carrer del districte de Marítim i detinguda com a presumpta autora dels delictes de robatori amb violència i intimidació i detenció il·legal.

Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets. Els detinguts, l’home amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

: Valencià