La Policia Nacional desmantella un punt de cultiu i distribució de marihuana i deté a tres persones

Els agents han intervingut 319 plantes de marihuana i dos embolcalls de cocaïna

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a tres persones, una dona i dos homes, de 26 i 38 anys, tots d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric. Els policies han intervingut, a més, més de 300 plantes de marihuana que es cultivaven a l’interior d’un xalet.

Els investigadors van tindre coneixement que un habitatge unifamiliar de la localitat podria estar sent utilitzada com a laboratori per al cultiu intensiu i accelerat de plantes de marihuana.

PublicitatAVL

Els agents van realitzar els esbrinaments oportuns i després de conéixer la identitat dels sospitosos, van practicar un registre en l’habitatge, on van localitzar un sofisticat sistema de cultiu intensiu de marihuana, procedint al seu desmantellament i intervenció.

Els policies van intervenir a l’interior del xalet un total de 319 plantes de marihuana de mitjanes dimensions; dos embolcalls amb una substància blanca, pel que sembla cocaïna, amb un pes de 0.3 grams, així com bombetes i transformadors emprats per al cultiu de la marihuana.

Els agents de Policia Nacional també van esbrinar que s’hauria realitzat un enganxament fraudulent del subministrament elèctric a l’habitatge, la qual cosa suposava un greu risc de provocar un incendi o una descàrrega accidental.

Per tot això, els investigadors van detenir als presumptes autors pels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Els tres arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Esta publicació està disponible en : Valencià