miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional desmantella una plantació de marihuana a Torrent

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació de marihuana en un domicili de Torrent i han detingut a una parella de 21 i 26 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública. Els agents van observar una passada de droga i després de realitzar dos registres domiciliaris van localitzar la plantació de marihuana que el sospitós tenia amb la seua parella.

Els policies van intervenir unes 35 plantes i 66 cogulles de, pel que sembla, marihuana, 23 grams de, pel que sembla, haixix, dos hivernacles portàtils, un extractor, un portalàmpades, dos focus, cinc bidons de fertilitzants i altres utensilis per al cultiu de la droga.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar en un pàrquing de Torrent a un home que s’acostava a un cotxe aparcat en segona fila i li lliurava alguna cosa. Els policies van veure com el sospitós, nerviós i mirant en tot moment al seu al voltant, rebia alguna cosa a canvi. Els agents en sospitar que poguera tractar-se d’una passada de droga van interceptar al mateix, localitzant-li entre les seues pertinences trossos d’haixix i deu euros en la seua mà.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar dos registres domiciliaris i van localitzar una plantació de marihuana amb hivernacles, extractors, portalàmpades, focus, fertilitzants i altres utensilis per al cultiu de la droga, 35 plantes i 66 cogulles de, pel que sembla, marihuana i tres fragments de, pel que sembla, haixix amb un pes d’uns 23 grams. Finalment, els agents van detenir al sospitós i la seua parella com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, sense antecedents policials, l’home va passar a disposició judicial, mentre la dona després de ser sentida en declaració va ser posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerida.

Últimas noticias

Contenido relacionado