La Policia Nacional deté a l’autor d’una violació comesa en 2017

La prova obtinguda de l'ADN en ser arrestat al febrer per intentar agredir a una dona, ha sigut crucial per a relacionar al sospitós amb aquesta agressió sexual

Agents de la Policia Nacional han detingut a les deu i mitja del matí del dijous a València a un home de 49 anys, d’origen algerià, com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a una jove de 19 anys comés el novembre de 2017.

Els investigadors han aconseguit localitzar al presumpte responsable gràcies a una prova d’ADN realitzada a aquest el mes de febrer passat, quan va ser arrestat per intentar agredir sexualment a una altra jove.

PublicitatAVL

L’agressió per la qual va ser detingut el dijous va tindre lloc a la fi de 2017, quan la víctima, una jove de 19 anys, tornava a les cinc menys quart de la matinada al seu domicili després d’eixir d’una discoteca. L’agressor es va abalançar sobre la xica, introduint-la en un portal del districte d’Exposició, tapant-li la boca per a evitar que cridara i demanara ajuda i agarrant-li del braç, per a seguidament despullar-la i violar-la.

Com a conseqüència de les perquisicions realitzades els agents van prendre mostres d’ADN de la roba que vestia la víctima en el moment de l’agressió.

Els investigadors després de la detenció d’aquest home aquest febrer passat per intentar agredir a una altra jove i en obtenir el seu ADN en el seu moment, agents de la brigada de Policia Científica han pogut determinar que el presumpte autor de la violació comesa en el 2017 es tractava de la mateixa persona, per la qual cosa els policies de la Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional van acudir immediatament a detenir al sospitós, el qual ha passat hui a disposició judicial.

Les investigacions continuen a fi d’esclarir si el detingut poguera haver sigut responsable d’altres agressions sexuals produïdes en els últims mesos.

Un ciutadà va evitar una altra agressió sexual

L’ara detingut no va aconseguir el mes passat febrer culminar l’agressió sexual d’una estudiant en un carrer del districte de Marítim gràcies al fet que un ciutadà que es trobava pròxim al lloc es va adonar dels crits de la víctima i va acudir en la seua ajuda.

Davant la presència d’aquest home, l’agressor va fugir del lloc, però finalment va ser localitzat pels agents gràcies a la descripció aportada per la jove i pel testimoni.

Esta publicació està disponible en : Valencià