10:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a una dona instants després d’agredir a l’anciana malalta d’Alzheimer a la qual cuidava

Els fets van ocórrer ahir al voltant de les nou de la nit d’ahir quan els agents van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Patraix, on segons un veí s’havia produït una agressió a una persona d’edat dins d’un domicili.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i es van entrevistar amb una persona que havia vist des de la balconada del seu habitatge, com en un altre domicili s’estava produint una agressió per part d’una dona a una altra. Ràpidament un dels indicatius policials va localitzar el domicili i després de cridar els va obrir la porta una dona. També van observar a una altra dona tirada en el sòl, amb el cos totalment estés, de cap per avall, recolzant la seua barbeta contra el sòl amb tremolors.

Crits, puntades i estirades de Pèl
Els agents van comprovar que la persona que els havia obert la porta era la cuidadora de l’anciana, a la qual assistia 24 hores del dia de dilluns a divendres, a causa que patia Alzheimer. Mentre, altres policies desplaçats al lloc, es van entrevistar amb el veí que va cridar al 091 i est els va manifestar que moments abans, des de la seua balconada, va observar que en un habitatge pròxim a la seua, una dona d’edat estava asseguda en el sòl mentre una altra realitzava escarafalls amb les mans, proferia crits, li propinava puntades i en un moment determinat l’havia agarrat del cabell tirant amb força, arrossegant-la fins a deixar-la tombada en el sòl de cap per avall.

Els policies després de realitzar les comprovacions oportunes van detenir a la cuidadora com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Últimas noticias

Contenido relacionado