19:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a una dona que acabava de robar marisc i productes de perfumeria en un supermercat

Els fets van ocórrer quan agents que es trobaven realitzant labors de prevenció van ser alertats per la sala 091 perquè es dirigiren a un supermercat del districte de Marítim on, pel que sembla, un policia anara de servei es trobava amb una dona que havia agredit al personal de l’establiment.

Ràpidament els agents es van presentar en el supermercat i van esbrinar que la sospitosa s’havia introduït en la bossa tres pots de xampú, dos de gel íntim, sis paquets de tovalloles, tres caixes de llagostes i tres de carabiners. En ser increpada per les caixeres que tractaven de recuperar els efectes sostrets, va començar a agredir-los de forma violenta amb puntades i colps.

Continuant amb les perquisicions els agents van esbrinar que un agent franc de servei que es trobava en l’establiment, en veure l’agressió a les empleades, va intervenir tractant de retenir-la arribant al moment menys pensat a riures de l’agent i eixir corrent en direcció a un cotxe que l’estava esperant. El policia va aconseguir donar-li abans que pujara al vehicle, que va fugir del lloc ràpidament.

Una de les empleades del supermercat va haver de ser atesa per esquinç de nina esquerra i policontusions.

Els agents van detenir a la dona per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Últimas noticias

Contenido relacionado