La Policia Nacional deté a una dona per amenaçar amb unes tisores a un home

L'ara arrestada va amenaçar amb unes tisores a un testimoni dels fets

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 44 anys, d’origen marroquí, com a presumpta autora d’un delicte d’amenaces després de fer amag de clavar-li unes tisores a un testimoni de la batussa que l’ara arrestada havia tingut junt a un altre home. Els agents havien acudit al local ja que la dona junt a un altre home havien amenaçat, pel que sembla, a l’amo del local per no vendre-li alcohol.

Els fets es van produir sobre les dues de la matinada en el districte de Centre de València, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un establiment del districte on pel que sembla hi havia una baralla amb arma blanca.

PublicitatRovira  

Els policies es van dirigir immediatament al lloc i després d’entrevistar-se amb l’amo de l’establiment, van esbrinar que uns moments abans una parella li havia amenaçat amb una navalla al no voler vendre’ls begudes alcohòliques, marxant-se del lloc.

Mentre els agents recaptaven tota la informació es va aproximar una dona, descobrint els policies que era la sospitosa d’amenaçar a l’amo del local. A més, un testimoni del lloc va ratificar els fets pel que la sospitosa, en adonar-se d’això, va traure unes tisores de la seua bossa i va començar a amenaçar-li, moment en el qual un dels agents la va agarrar pel braç impedint l’acció. Els agents després de les comprovacions oportunes la van detindre com a presumpta autora d’un delicte d’amenaces. La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela