miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a dos homes que li van sostraure a un altre els diners que acabava de guanyar en un saló de jocs

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes de 27 i 30 anys, d’origen romanès, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i lesions, després de pel que sembla colpejar a un home i apoderar-se d’uns 7.000 euros. Part dels diners ho acabava de guanyar en un saló de jocs del districte de Proveïments de València, mentre que els altres 4.000 euros procedien d’un negoci. La víctima, un home 37 anys, va ser assistida en un hospital de Manises on li van diagnosticar trencament de dos incisius i ferida en cara que va requerir punts de sutura.

Les recerques es van iniciar el divendres quan els agents van tenir coneixement que un home el dia anterior havia sigut agredit per diversos homes que s’havien apoderat dels diners que portava amb si.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que la víctima havia guanyat un premi de 3.000 euros jugant en una màquina i que al costat d’aquesta hi havia uns homes jugant a la ruleta i en adonar-se del premi es van acostar a ell i van començar a xarrar i a animar-ho perquè continuara.

Quan van tancar l’establiment, la víctima es va oferir a portar-los fins al seu domicili en el seu cotxe, al que van accedir. Una vegada els va deixar on li havien indicat, l’home va sentir un fort colp en el pòmul dret de la cara que li va fer caure inconscient al sòl.

En recobrar la consciència, la víctima s’adonà que estava en el sòl i amb la cara sagnant, així com que no tenia els 7.000 euros que portava, per la qual cosa va agafar el seu cotxe i va ser a la reguarda de Policia Local on van sol·licitar la presència de serveis sanitaris que ho van traslladar a un hospital de Manises.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos i després de localitzar a dos d’ells van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i lesions.

Es continuen les recerques per al total esclariment dels fets.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado