La Policia Nacional deté a l’empleat d’un viver per emmagatzemar càpsules de cascall i cultivar marihuana

Els agents han intervingut prop de 48 quilos de càpsules de rosella i 41 grams de cabdells de marihuana

153

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 34 anys, d’origen hindú, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El sospitós presumptament es valia del seu lloc de treball com a empleat d’un viver de plantes ornamentals per a cultivar marihuana i emmagatzemar i ocultar càpsules de cascall.

Les investigacions es van iniciar després de trobar-se la substància estupefaent en l’explotació agrícola on estava emprat l’ara detingut, qui també exercia com a amo d’aquesta, pernoctant en el lloc.

Els agents van dur a terme una entrada i registre, localitzant la droga en diferents estades i a l’habitació del presumpte autor. En total, la Policia ha intervingut prop de 48 quilos de càpsules vegetals de flor de cascall o rosella; dues plantes de marihuana amb un pes de 226 grams de fulles, així com 41 grams en cabdells ja secs.

El detingut ha sigut posat en llibertat després de ser sentit en declaració, no sense abans advertir-li de la seua obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fóra requerit.