La Policia Nacional deté a un home per exhibicionisme a través del telèfon mòbil

Va mostrar les seues parts íntimes a una menor de 10 anys en una videoconferència

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte de Trànsits a un home de 45 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme, després de pel que sembla mostrar el seu gland durant una videoconferència a una menor de 10 anys.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que un home durant una videoconferència amb una menor de 10 anys, pel que sembla li hauria mostrat el seu gland.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que l’home i la menor es coneixien ja que la mare de la menor havia mantingut una relació sentimental amb l’home durant l’any 2016 de quatre mesos. La dona hauria deixat la relació ja que sembla ser que no li agradaven les excessives mostres d’afecte d’este amb la seua filla, arribant a besar-la molt prop de la boca i agarrar-la per la cintura.

Els agents van esbrinar que el sospitós, després de finalitzar la relació, a vegades havia parlat per telèfon i per videoconferència amb les dos, i abans de mostrar-li les seues parts íntimes pel que sembla hauria tractat de convéncer a la menor perquè es llevara la roba i li ensenyara parts íntimes del seu cos.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de localitzar-ho va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme.

El detingut, sense antecedents policials, després de prestar declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit per a això.

ValenciàEspañol