05:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a una filla després de fer-se amb les targetes dels seus pares a València

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una jove de 19 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’estafa, després d’apoderar-se de les targetes de dèbit i crèdit dels seus pares i realitzar diverses operacions en comerços propers al domicili d’aquests que ascendien a uns 10.250 euros. L’ara detinguda va comprar un telèfon valorat en uns 750 euros.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que a un matrimoni li havien realitzat diverses operacions no autoritzades amb les seues respectives targetes de dèbit i crèdit, que ascendien a uns 10.250 euros.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que el matrimoni tenia una filla que únicament anava al domicili dels seus pares a demanar-los diners i que pel que sembla quan es negaven a donar-li-ho li’l sostreia directament.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar la identitat de la sospitosa, així com que aquesta pel que sembla havia obtingut el pin de les targetes de crèdit i dèbit dels seus pares i havia realitzat diverses operacions en comerços propers al domicili d’aquests. Una de les compres havia sigut un telèfon mòbil valorat en uns 750 euros.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van detenir a la sospitosa com a presumpta autora d’un delicte d’estafa.
La detinguda, sense antecedents policials, després de ser sentida en declaració va ser posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerida

Últimas noticias

Contenido relacionado