domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un home per abús sexual a una empleada d’un bara Mislata

Agents de la Policia Nacional han detingut a Mislata a un home de 73 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual, després d’obligar a una empleada d’un bar a besar-li en la boca agafant-la del coll.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una treballadora d’un bar de Mislata podria haver sigut víctima d’abús sexual per part d’un client que es trobava prenent uns xopets en l’establiment.

Els agents van esbrinar que a meitat de matí del dimecres un home que es trobava en la terrassa d’un bar prenent un xopet va increpar a l’empleada de 20 anys dient-li que es posara un vestit per a anar més bonica i que es fera un volt.

Els policies van esbrinar que en un moment donat l’home va voler continuar consumint a l’interior del bar després del que va demanar a l’empleada que li fera una besada agafant-la del coll i forçant-la a donar-li-ho en la boca.

Finalment els agents van localitzar al sospitós i després dels esbrinaments pertinents ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertit de l’obligació de personar-se davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

Últimas noticias

Contenido relacionado