martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un home per agredir a la seua exparella

Transcorreguts uns dies, la víctima es va trobar amb la seua exparella en un carrer de València i aquest va començar a insultar-la, així com li va propinar diverses punyades.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una dona havia sigut agredida per la seua exparella amb el cristall d’una tassa, que prèviament havia trencat, realitzant-li un tall en la cama i seguidament tirar-la en el llit on pel que sembla la va agarrar del coll, la sacse i li va propinar punyades.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que l’agressió s’havia produït davant dels dos fills de la parella i que en demanar-li explicacions aquests sobre la seua actitud, els va contestar que era perquè la seua mare no havia retirat la denúncia que li havia posat i per la qual tenia una ordre d’allunyament.

Transcorreguts uns dies, la víctima es va trobar amb la seua exparella en un carrer de València i aquest pel que sembla va començar a insultar-la, escopir-la, sacsar-la del pèl, així com li va propinar dues punyades en la part posterior del cap i el clatell.

La víctima, de 34 anys, va ser assistida en les dues ocasions de les lesions que presentava.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i trencament de condemna.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado