06:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un home per colpejar a un home de 85 anys

Els fets van ocórrer el 18 de maig quan els agents que patrullen en servei de prevenció de la seguretat ciutadana van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un carrer del districte de Centre, ja que pel que sembla s’havia produït una agressió.

Els policies van acudir immediatament al lloc i van localitzar a un home major en el sòl amb una ferida sagnant en el pòmul, un fort colp en la cella, i presentava dolor en un costat i dificultat respiratòria, per la qual cosa van sol·licitar assistència sanitària. Els agents van esbrinar que la víctima hauria sigut agredida per un home després d’una discussió, pel que sembla en recriminar-li l’acció del seu gos en orinar en la via pública. L’agressor li hauria donat una forta espenta, tirant-ho al sòl i fracturant-se les ulleres de vista.

La víctima va ser atesa pel servei sanitari que va acudir al lloc i va ser traslladada a un centre sanitari, on li van diagnosticar fractura costal esquerra i contusió malar esquerra.

Els policies van localitzar al sospitós i després dels esbrinaments pertinents va ser detingut fa dos dies com a presumpte autor d’un delicte de lesions.
El detingut, sense antecedents policials, després de prestar declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit per a açò.

Últimas noticias

Contenido relacionado