17:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un home en intentar vendre articles per valor de 3.557 euros sostrets d’una botiga

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a un home de 45 anys, d’origen francés, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, després d’apoderar-se de diversos articles d’una tenda el valor de la qual ascendia a 3.557 euros i tractar de vendre’ls a través d’una coneguda pàgina d’internet de compravenda. El legítim propietari va localitzar els articles en un portal de venda de segona mà pel que van poder ser recuperades i detingut el venedor.

Els fets van ocórrer en tenir coneixement els agents d’un robatori comès en una tenda de productes de jardineria i peixeres en la qual l’autor havia entrat tallant el clos perimetral per a anar traient els objectes.

La víctima va localitzar aqueixa mateixa vesprada en un portal de venda de productes de segona mà ,varis dels articles com a bombes d’estany per a filtres, rierols i sortidors, filtres d’aquaris, dispensadores de menjar automàtics per als peixos, i multitud de material en relació als aquaris i va observar que eren iguals als seus.

Els agents van acudir immediatament a la cita on havien quedat per a realitzar la venda i van esbrinar que efectivament la mercaderia procedia del robatori, per la qual cosa van detenir a un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els policies van recuperar part dels articles de la tenda que li van ser lliurades al seu legítim propietari.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertit de l’obligació de personar-se davant l’autoritat judicial quan para açò anara requerit per a açò.

Últimas noticias

Contenido relacionado