La Policia Nacional deté a un home com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar

Li realitzava entre 10 i 20 trucades al dia, d'entre quinze i una hora de durada, a qualsevol hora

Agents de la Policia Nacional han detingut en els voltants del seu domicili de València a un home de 41 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de pel que sembla agredir verbalment a la seua exdona, així com realitzar-li trucades telefòniques a qualsevol hora del dia i enviar-li WhatsApps per a controlar-la.

Les investigacions es van iniciar en tenir coneixement els agents que a una dona pel que sembla el seu exmarit li insultava i vexava per telèfon.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que li cridava per telèfon contínuament per a saber on estava i amb qui, arribant a realitzar-li entre 10 i 20 trucades al dia que duraven entre 15 minuts a una hora a qualsevol hora del dia i de la nit. En eixes trucades pel que sembla li deia ser una mala mare i obrir-se de cames amb tots i que li anava a arruïnar la vida.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que la dona després de comunicar-li que no podia fer front al pagament d’un préstec que tenien en comú, el sospitós pel que sembla va començar a insultar-la així com va arribar a manar-li fins a 70 WhatsApps en un curt període de temps.

Pel que sembla en alguna ocasió podria haver utilitzat al seu fill menor perquè li realitzara captures de pantalla al mòbil de la seua mare i manar-li-les a ell.

Com a conseqüència de les recerques, els agents es van dirigir al domicili del sospitós que va ser localitzat en els voltants del mateix pel que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat