domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un home que acabava d’accedir a un col·legi en obres per a robar

Agents de la Policia Nacional han detingut de matinada en el districte d’Exposició de València a un home de 29 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, després d’accedir a un col·legi que es trobava en obres apalancant el clos perimetral i extraure de l’interior material d’alumini. Els agents van localitzar un carro de compra amb sis finestrals i a l’interior del col·legi quatre finestrals desmuntats en 16 llistons d’alumini.

Els fets van ocórrer el dimecres de matinada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un col·legi en obres del districte d’Exposició de València on pel que sembla s’escoltaven forts colps.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van observar a un home saltant des de l’interior del col·legi caent sobre uns matolls i quedant-se acatxat per a evitar ser descobert, així com van esbrinar que moments abans aquest havia accedit apalancant el clos exterior del col·legi traient alumini.

Els policies van localitzar a escassos metres un carro de compra amb sis finestrals de grans dimensions d’alumini així com a l’interior del col·legi altres quatre finestrals desarmats en 16 llistons d’alumini preparats i amuntegats.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.
El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado