20:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un home per robar un tractor a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 29 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força d’un tractor i retrobat valorats en uns 3.500 euros d’una explotació agrícola.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que s’havia produït el robatori d’un tractor i retrobat en una explotació agrícola de Gandia. Els policies van esbrinar que a la finca barrada s’havia accedit fracturant els cadenats de les portes d’accés per a continuació apoderar-se d’un tractor de la marca Ebre valorat en 2.500 euros i un retrobat valorat en 1.000 euros. La maquinària robada la tenien en l’explotació a manera de prova, ja que era propietat d’un taller de Xeresa.

Durant les recerques, els agents van determinar que l’autor havia de tenir certs coneixements sobre la mecànica dels tractors, ja que per a la seua arrencada calia activar una palanca de descompressió que es trobava sota el cape. Els policies van esbrinar la possible localització del tractor per marques trobades de les rodes de tractor en els voltants de l’explotació.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser citat va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. El tractor i retrobat va ser localitzat i recuperat en un camí rural de Gandia.

El detingut, sense antecedents policials, després de prestar declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial quan siga requerit per a açò.

Últimas noticias

Contenido relacionado