La Policia Nacional deté a un home per sostraure un sobre amb 5.000 € d’una recaptació

Es va ficar el sobre en una butxaca i després va tractar d'ocultar-lo darrere d'una màquina recreativa

lloguers
PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 34 anys  com a presumpte autor d’un delicte de furt després de pel que sembla apoderar-se de 5.000€. L’ara detingut es va apoderar d’un sobre en un descuit del treballador i després de guardar-li’l en una butxaca el va ocultar darrere d’una màquina recreativa. Un altre treballador que es va adonar el va retindre fins a l’arribada dels agents.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzen serveis de prevenció de la seguretat ciutadana van ser alertats perquè acudiren a un saló de jocs del districte de Patraix on hi havia un home retingut després d’apoderar-se d’un sobre amb part de la recaptació.

PublicitatRovira  

Els agents van acudir immediatament al lloc i van esbrinar que mentre un treballador realitzava la recaptació, un home s’havia apoderat d’un sobre amb 5.000€ ocultant-lo en una butxaca i allunyant-se del lloc. Un altre treballador que estava en el saló reparant una màquina recreativa el va veure, per la qual cosa va anar a buscar-lo, avisant a la policia i a la resta de treballadors.

Els agents van localitzar el sobre amb els diners amagats darrere d’una màquina recreativa, per la qual cosa després de realitzar les comprovacions oportunes el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de furt. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.