La Policia Nacional deté a dos homes per intimidar a una xica tocant-li diverses parts del cos

La víctima en tot moment els va indicar que la deixaren en pau

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut en els voltants d’un local d’oci de Xàtiva a dos homes de 25 i 31 anys, d’origen marroquí, com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual, després de pel que sembla abordar a una jove i tocar-li el cul i altres parts del cos al mateix temps que la besaven, davant les reiterades negatives d’ella. La víctima va ser assistida en un hospital de la localitat.

Els fets van ocórrer sobre les sis del matí, quan els agents que realitzaven labors de prevenció pels voltants d’un local d’oci de Xàtiva van ser requerits per un grup de persones que cridaven que s’estava produint una batussa entre diverses persones.

PublicitatRovira  

Immediatament els policies van baixar del cotxe i van observar a dos homes, un que portava una moto de joguet de grans dimensions i l’altre un gat de cotxe, tots dos amb els objectes alçats i en actitud amenaçadora cap a altres dues persones, per la qual cosa es van interposar.

Els agents van observar a una jove plorant recolzada en un mur i van esbrinar que moments abans mentre es trobava esperant a uns amics que isqueren del local d’oci, dos homes l’haurien abordada i pel que sembla començat a tocar-li el cul i altres parts del cos, al mateix temps que la besaven, davant les reiterades negatives d’ella.

Instants després, el nuvi de la jove i un amic van eixir del local d’oci i en veure a la seua núvia que demanava ajuda i es trobava al costat de dos homes, es van aproximar a ella i van mantindre una discussió amb els dos homes, que durant en el transcurs de la mateixa es van anar a un cotxe i van tornar amb la moto de plàstic i un gat, amb els quals suposadament haurien colpejat als dos joves.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions van detindre als sospitosos com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual, així com van intervindre la moto de plàstic i el gat de cotxe. Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela