viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté instants després a un home que acaba de cometre un atracament en una farmàcia

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a la vesprada en el seu domicili del districte de Trànsits de València a un home de 43 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, després de pel que sembla accedir a una farmàcia del districte de Russafa amb el rostre ocult amb un casc de bicicleta i esgrimir un ganivet per a apoderar-se de la caixa registradora i seguidament fugir del lloc. El propietari de la farmàcia li va perseguir desistint, ja que li va intimidar de nou. En la seua fugida llance la caixa registradora que va arreplegar el seu amo.

Els fets van ocórrer ahir al voltant de les cinc de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una farmàcia del districte de Russafa on s’acabava de cometre un robatori amb violència i intimidació.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans un home havia accedit a l’interior de la farmàcia, ocultant el seu rostre amb un casc de bicicleta i una braga, i després d’esgrimir un ganivet els havia demanat els diners a les persones que es trobaven en el seu interior. Els empleats i el propietari es van apartar i el sospitós va agafar la caixa registradora per a seguidament fugir del lloc.

L’amo ho va perseguir fins que ho va tornar a intimidar, i en la seua fugida l’autor va tirar la caixa registradora que va ser recuperada pel seu propietari.

Mentrestant, un altre indicatiu policial va localitzar una motxilla amb diversa documentació i efectes personals a uns 40 metres de la farmàcia i després de realitzar diverses gestions van esbrinar que podria ser del sospitós, per la qual cosa es van dirigir al domicili d’aquest en el districte de Trànsits on va ser localitzat i després de diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado