La Policia Nacional deté instants després a un home que havia comès tres robatoris amb violència i intimidació

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 46 anys, d’origen alemany, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació comesos el mateix dia en el transcurs de mitja hora, en els quals pel que sembla abordava a les víctimes quan anaven a pujar o baixar del seu cotxe i els intimidava amb un ganivet obligant-los al fet que li lliuraren les claus del vehicle i les seues pertinences. En dos dels robatoris, les víctimes van forcejar amb l’ara detingut i una d’elles va resultar lesionada de caràcter lleu. Els agents van recuperar el ganivet, uns documents a nom del sospitós i de la seua mare i una bandolera.

Els fets van ocórrer el dimarts al voltant de les dotze i vint del matí quan els agents van rebre un comunicat en la Sala del 091 que en el pàrquing d’un hospital de Gandia s’acabava de cometre un robatori amb violència i intimidació per part d’un home.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans una persona quan anava a entrar en el seu cotxe havia sigut abordada per un home que exhibint-li un ganivet de cuina li havia obligat a lliurar-li les claus del vehicle i les seues pertinences. Després d’un forcejament, el sospitós va abandonar el ganivet i uns documents, que van ser intervinguts pels agents.

Els policies després d’examinar la documentació van esbrinar la identitat del presumpte autor, per la qual cosa van establir un dispositiu de vigilància pels voltants del pàrquing de l’hospital i del recinte firal. En aqueix moment, els agents van ser requerits per un ciutadà que els va manifestar que uns minuts abans havia sigut abordat per un home quan es disposava a baixar del seu cotxe i després d’exhibir-li un objecte punxant li havia obligat a donar-li les claus del seu cotxe.

Després d’un forcejament, el sospitós va aconseguir portar-se una bandolera de la víctima amb diversa documentació bancària i 30 euros, així com que aquesta va patir unes lesions de caràcter lleu. Els agents van esbrinar que el presumpte autor havia fugit a peu, adreça la carretera de Vilallonga.

Els policies es van dirigir cap a aqueix lloc, observant al sospitós quan es baixava d’un taxi, per la qual cosa després de realitzar les diverses comprovacions, ho van detenir com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació i li van intervenir la bandolera.

Una vegada en dependències policials, els agents van esbrinar que l’ara detingut sembla que havia comès un altre robatori amb violència i intimidació sobre dos quarts d’una del matí en el pàrquing de l’hospital de Gandia utilitzant el mateix modus operandi.

L’ara detingut és el presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació comesos el mateix dia en el transcurs d’una mitja hora.