martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un jove per agredir a la seua iaia

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove de 20 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, lesions i detenció il·legal, després de pel que sembla entrar en l’habitació de la seua iaia de 83 anys, retirar-li de manera violenta els llençols i ruixar-la amb un spray de mosquits. Quan la dona va tractar d’abandonar el domicili, el seu nét li va tancar la porta i va impedir que isquera, així com li va propinar una forta espenta. La víctima va ser assistida l’endemà en un hospital de València on li van diagnosticar una fractura d’húmer.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que una dona d’avançada edat havia patit una agressió per part del seu nét, que convivia amb ella en el mateix domicili des de feia uns tres anys.

Durant les recerques, els agents van tenir coneixement que els fets havien ocorregut el dia set al voltant de les onze de la nit, quan el sospitós havia entrat en l’habitació de la seua iaia, li va retirar els llençols de manera violenta i la rosada amb un spray de mosquits. Quan la víctima va tractar d’abandonar el domicili, el seu nét li va tancar la porta i no li va deixar abandonar-ho, així com li va propinar una espenta.

La víctima va patir una sèrie de lesions de les quals no va poder ser assistida fins a l’endemà, ja que pel que sembla el seu nét no li deixava abandonar el domicili. Va ser assistida en un hospital de València on li van diagnosticar una fractura d’húmer.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que va ser detingut després de presentar-se en dependències policials com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, lesions i detenció il·legal.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado