La Policia Nacional deté a un jove que va agredir a un altre en un local d’oci

La víctima va ser atesa en un centre sanitari on li van assistir d'una ferida en el llavi que va precisar 22 punts de sutura

Agents de la Policia Nacional van detindre ahir al matí a València a un jove de 20 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de pel que sembla agredir a un altre en un local d’oci de València. La víctima, un altre jove de 30 anys, va ser assistida en un centre sanitari per una ferida en el llavi que va precisar 22 punts de sutura.

Les investigacions es van iniciar a principis de juliol quan els agents van tindre coneixement que un jove havia sigut agredit per un altre en un establiment d’oci de València.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que la víctima es trobava en un local d’oci quan altre jove, que pel que sembla ja li havia increpat per xarxes socials, li va propinar diversos colps.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que la víctima havia sigut assistida per les lesions i que havia precisat 22 punts de sutura, així com van esbrinar la identitat del sospitós, que després de presentar-se en dependències policials va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan per a això fóra requerit.

ValenciàEspañol