19:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un jove després d’agredir a la seua parella amb un cendrer

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir sobre la una del migdia en un domicili del districte de Marìtim a un jove de 18 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments, després de pel que sembla llançar un cendrer de metall a la seua parella que va impactar en la galta d’aquesta. La víctima, una jove de 16 anys, va ser assistida en un hospital de València i la van remetre al servei de cirurgia maxilo-facial d’un altre hospital de la ciutat.

Els fets van ocórrer ahir al voltant de les dotze i vint del matí, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Marítim on pel que sembla s’escoltaven forts crits.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i després d’entrevistar-se amb un jove moments després va eixir una jove que presentava un tall sagnant en el pòmul dret.

En aqueix moment, els dos joves van començar a donar versions incoherents dels fets, per la qual cosa els policies es van entrevistar reservadament amb la jove, esbrinant que mantenia una relació sentimental amb el sospitós des de feia aproximadament un any.
Els agents van esbrinar que moments abans havien mantingut una discussió i en el transcurs de la mateixa el sospitós s’havia tancat en una habitació. En obrir la porta la jove, aquest pel que sembla li va llançar un cendrer de metall que va impactar en la seua galta.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions, van detenir al sospitós com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Últimas noticias

Contenido relacionado