miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un jove després de robar-li la bossa amb violència a una dona

Els fets en van ocórrer el matí del dissabte quan una dona que caminava per un carrer d’Ontinyent se li va acostar per darrere un jove i amb gran violència li va arrabassar la bossa que portava penjat del muscle. El sospitós va fugir corrent del lloc deixant a la víctima atordida per la forta sacsejada rebuda.

Immediatament els policies van acudir al lloc i després d’atendre a la víctima que es trobava amb una patrulla de policia local i assegurar-se que no volia assistència sanitària va començar la cerca de l’autor.

Minuts més tard, els agents van localitzar el possible habitatge en la qual podria trobar-se el sospitós pel qual després de l’autorització de la propietària van accedir al domicili, localitzant en el seu interior al sospitós, així com la bossa de la víctima en un teulat d’una golfa, a la qual s’accedeix a través d’una xicoteta finestra, i una dessuadora similar a la utilitzada en el fet.

Els policies després dels esbrinaments pertinents ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, encara que aquest insistia que havia estat dormint des de la matinada. La bossa recuperada portava la cartera i el telèfon mòbil de la víctima entre altres efectes.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Últimas noticias

Contenido relacionado