La Policia Nacional deté a un jove després d’estampar-li un got de cristall en la cara a un altre

Van començar a discutir per haver-li espentat i vessat la copa

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove de 26 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de pel que sembla barallar-se amb una altra persona i acabar estampant-li un got de cristall en la cara. La víctima va haver de ser assistida de les lesions i li van practicar cinc punts de sutura.

Els fets van ocórrer sobre les cinc de la matinada del dissabte, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats perquè es dirigiren a una discoteca de València on pel que sembla s’havia produït una baralla entre diverses persones.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans dos joves van començar una baralla a l’interior de la discoteca, ja que un d’ells li recrimine haver-li tirat el contingut de la copa que estava bevent, quan l’altre li va estampar un got de cristall en la cara. La víctima va ser assistida en l’exterior de la sala de festes per un indicatiu sanitari.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions, van detenir a l’agressor com a presumpte autor d’un delicte de lesions. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat