La Policia Nacional deté a un menor després de cometre set estirades en la zona de Marítim

Els presumptes autors s'aproximaven als vianants per l'esquena, circulant per la vorera en la motocicleta

Agents de la Policia Nacional han detingut a un menor de 15 anys com a presumpte autor de set robatoris amb violència, els quals haurien sigut comesos en companyia d’un altre menor d’edat, inimputable, en tindre 13 anys.

A l’ara detingut se li imputen set robatoris comesos entre l’11 i 12 de juliol en la zona de Marítim mitjançant el procediment de l’estirada, que presumptament actuava a bord d’una motocicleta, prèviament sostreta. Mentre el més major la conduïa, l’altre xic s’encarregava d’arrabassar els efectes a les víctimes.

Els presumptes autors s’aproximaven als vianants per l’esquena, circulant per la vorera en la motocicleta. Ràpidament, sostreien a la víctima la bossa o la cadena que portava en el coll, arribant en alguns casos a causar lesions, i seguidament fugien a gran velocitat. En un dels fets comesos, la perjudicada va caure a terra i van arribar a arrossegar-la fins a aconseguir arrancar-li la bossa del braç.

Els agents van identificar als sospitosos quan presumptament acabaven de cometre un dels robatoris. La pròpia víctima, present encara en el lloc dels fets, va reconéixer als menors com a responsables del fet delictiu.

La motocicleta emprada per a cometre les estirades havia sigut prèviament denunciada com sostreta. Els policies van trobar en el calaix de la mateixa la vareta presumptament emprada per a forçar-la. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a la disposició de la Fiscalia de Menors.

ValenciàEspañol