La Policia Nacional deté a un menor després d’amenaçar a la seua mare amb matar-la

El menor va arribar a esgrimir un ganivet contra la seua mare

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut València a un menor d’edat com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’insultar i amenaçar amb un ganivet a la seua mare i trencar el mobiliari del domicili.

Els fets es van produir sobre les nou de la nit en el districte de Marítim de València, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte on pel que sembla hi havia un menor que estava molt agressiu trencant tota la casa.

PublicitatRovira  

Els policies es van dirigir immediatament al lloc on van localitzar a una dona i van esbrinar que, mitja hora abans, quan havia arribat al seu domicili, li va recriminar al seu fill que tinguera la música alta i li va preguntar per la procedència de diversos objectes que no reconeixia com de la seua propietat, moment en el qual el seu fill va començar a posar-se molt agressiu donant puntades a tot el que trobava, trencant un cristall i un televisor, per la qual cosa la dona en veure al seu fill fora de si, va telefonar a la policia.

El menor en veure que la seua mare havia telefonat a la policia va agafar un ganivet i es va dirigir cap a ella amenaçant-la amb matar-la, per la qual cosa la dona va eixir corrent fins que va escoltar com el seu fill es tancava a l’habitació.

Els agents es van entrevistar amb el menor, que va reconéixer els fets, i va manifestar que estava cansat de viure amb els seus pares. Finalment els agents han detingut al menor, de 15 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela