La Policia Nacional deté a tres “estiradors” per 11 robatoris amb violència comesos sobre motocicletes sostretes

A dues de les víctimes els van ocasionar lesions de les quals van haver de ser ateses en hospitals

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte de València a tres homes de 32 i 33 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’onze delictes de robatori amb violència o intimidació i robatori use de vehicle. Els detinguts pegaven estirades als vianants a bord de motocicletes sostretes. Es van recuperar quatre motocicletes i alguns dels objectes sostrets.

Les investigacions es van iniciar el mes de març en tindre coneixement els agents d’una sèrie de robatoris amb violència, a bord de motocicletes, que es anaven donant als voltants de l’avinguda de França, sent l’últim el divendres el matí de la detenció. Els “estiradors” adoptaven precaucions per a no ser identificats com tapar les matrícules de les motocicletes alhora que usaven cascos integrals que dificultaven el seu reconeixement.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que les motocicletes amb les quals perpetraven els robatoris eren sostretes prèviament en diferents punts de Maritim, per a posteriorment i a gran velocitat, arrancar les bosses dels braços de les seues víctimes, amb inusitada violència. A dues de les víctimes els van produir lesions en tirar-les al sòl de les quals van haver de ser ateses en hospitals, un d’ells amb un esquinç de muscle.

Els agents després de recaptar tota la informació i identificar als sospitosos, els van detenir eixint dels seus domicilis, com a presumptes autors d’onze delictes de robatori amb violència i robatori i ús de vehicle. També es van recuperar quatre motocicletes i diversos efectes dels robatoris.

Els detinguts, un d’ells amb més de 46 antecedents policials, han passat a disposició judicial que ha decretat l’ingrés a la presó de dos d’ells.

Publicitat