15.8 C
Valencia

La Policia Nacional deté als nou integrants d’una xarxa d’explotació sexual de dones

L'organització captava a les víctimes a Colòmbia i els oferien l'oportunitat d'eixir de la difícil situació econòmica en la qual es trobaven, però una vegada a Espanya les condicions pactades inicialment no es complien i contreien un deute d'uns 3.400 euros

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Agents de la Policia Nacional han detingut a nou persones en un operatiu policial simultani desenvolupat a Salamanca, Alacant i València contra una organització criminal especialitzada en la tracta d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual. Ha sigut alliberada una dona que era obligada a estar disponible les 24 hores per a qualsevol client, sense cap tipus de control sanitari i estant confinada en un pis de cites.

L’organització captava a les víctimes brindant-los una oportunitat per a eixir de la difícil situació econòmica en la qual es trobava en el seu país d’origen. Peró una vegada a Espanya, les condicions pactades inicialment no es complien i contreien un deute d’uns 3400 euros. Els seus captors controlaven tots els diners que generaven amb els seus serveis sexuals, 50% destinat per als encarregats del pis de cites i 50% destinat a pagar el deute contret, lliurant-los a elles xicotetes quantitats de diners per a la seua manutenció.

Les recerques es van iniciar després de la declaració d’una dona que va denunciar en Verín (Orense) ser víctima d’un delicte de tracta d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual. La dona va ser captada a Colòmbia i posteriorment explotada sexualment al costat d’altres dones en pisos de cites.

Després de diverses gestions els agents van comprovar que, gens més arribar a Espanya, les dones eren traslladades a pisos destinats a la prostitució situats en diferents punts del territori nacional i obligades a saldar el deute contret amb l’organització pel viatge, uns 3.400 euros. L’organització criminal s’encarregava de subministrar roba suggeridora, llenceria i cosmètics que havien d’utilitzar en els seus serveis pagant per açò desorbitades quantitats de diners, la qual cosa a més augmentava el deute.

- Publicitat -

Una vegada que les dones arribaven als pisos, els integrants de l’organització criminal els obligaven a romandre en el seu interior, coartant per complet la seua llibertat, havent d’estar a la disposició de qualsevol client les 24 hores. A més eren obligades a exercir la prostitució sense cap control sanitari i sense protecció si el client ho demandava.

L’operació va culminar gràcies a un dispositiu simultani i coordinat amb diferents províncies en el qual es va arrestar a nou persones en les localitats de Salamanca (3), Benidorm (4) i València (2) i es va desarticular per complet l’organització criminal.

- Publicitat -

Servei d’Atenció a les Víctimes: 900 10 50 90 i [email protected]

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià