La Policia Nacional deté a un home per assetjar a una dona

L’home controlava a la víctima tant a l’entrada i l’eixida del seu treball i fins i tot l’observava a través de les finestres des de fa més de cinc anys

Va arribar a agafar-la del braç a la víctima a l’eixida del gimnàs

Rovira  

L’any 2014 ho va denunciar, tenint una ordre de protecció que crebant, per la qual cosa va ser detingut

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir al voltant de les deu del matí a València a un home de 34 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament, després de pel que sembla vigilar, perseguir i cercar una proximitat física de forma constant amb la víctima.

Les recerques es van iniciar a principis de març en tenir coneixement els agents que una dona era víctima d’assetjament des de feia diversos mesos, per part d’un conegut que pel que sembla volia mantenir una relació sentimental amb ella.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que ja des de fa més de cinc anys la víctima estava sent assetjada pel mateix home, tant en l’entrada i eixida del seu treball, així com en la resta de llocs. La víctima va interposar la corresponent denúncia l’any 2014, dictant-se una mesura cautelar d’aproximació sobre ella, que en ser infringida va ser detingut.

Recentment, els policies van tenir coneixement que se li havia acostat en el mes de març a l’eixida del gimnàs on la víctima practicava esport, i pel que sembla havia començat assetjar-la i amenaçar-la amb paraules tals com a covarda no crides a la policia, puta, parla amb mi, moment en el qual va intentar agafar-la del braç, fugint la víctima del lloc.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van localitzar al sospitós i ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament.

El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela