La Policia Nacional desmantella dos punts de venda de drogues en la setena operació d’enguany

Des de gener ja s'han dut a terme 27 registres en set operacions diferents contra el tràfic de drogues en el districte de Marítim i han detingut a 39 persones, dues més que durant tot l'any passat

Agents de la Policia Nacional han realitzat en el que va d’any 27 registres en set operacions diferents contra el tràfic de drogues en el districte de Marítim i han detingut a 39 persones. En tot l’any passat la xifra va ser de 37 detingudes en 10 operacions.

Una de les últimes operacions duta a terme en el barri del Cabanyal de València se salde amb la detenció de quatre persones de 19 i 30 anys, totes elles de la mateixa família, com a presumptes autores del delicte contra la salut pública, després de localitzar-los en els seus domicilis una plantació de marihuana amb 97 plantes, a més de 62 grams de cabdells, 3 bàscules i 72 euros. Els dos immobles comptaven amb reixes en portes i finestres tant en l’exterior com a l’interior que les cap a infranquejables.

Gràcies a la col·laboració ciutadana les investigacions es van iniciar a principis de juny sobre una família ja coneguda pels policies ja que alguns dels seus components ja havien sigut detinguts amb anterioritat per fets similars.

Durant les investigacions els agents van establir diversos dispositius de vigilància en els quals van comprovar que als habitatges accedien gran quantitat de persones toxicòmanes que després de romandre a l’interior uns minuts s’anaven del lloc. També van descobrir que els immobles comptaven amb reixes fixes en finestres i balcons, a més de portes enreixades tant en l’accés de l’immoble com en cadascuna dels habitatges de cada planta que dificultava l’entrada dels agents.

Finalment es va establir un operatiu per a l’entrada i registre dels immobles de manera simultània, en el qual va ser sorprés un dels sospitosos llançant una caixa per la finestra cap al celobert interior que va ser recuperada pels policies. Com a conseqüència dels registres es va detindre a quatre persones i es va intervindre una plantació amb 97 plantes de marihuana, 62 grams de cabdells, 3 bàscules i 72 euros.

Els detinguts, tres d’ells amb antecedents policials per fets similars, han passat a disposició judicial.

ValenciàEspañol