La Policia Nacional recupera en Corbera i lliura un gravat pertanyent a la família d’un escriptor valencià

Els policies a més van recuperar nombrosos llibres pertanyents a la família de l'escriptor de Burjassot.

Agents de la Policia Nacional han recuperat i lliurat a la família d’un escriptor valencià un gravat, que li havia sigut sostret del seu domicili juntament amb altres efectes a l’octubre de l’any passat. El quadre recuperat va ser realitzat per un artista valencià com a obsequi a la família del poeta pel qual tenia un gran valor sentimental per a la família d’este.

A més els policies van recuperar nombroses obres literàries de l’escriptor. El gravat com un exemplar d’una obra literària de l’escriptor van ser localitzats en una llibreria del centre de València que pel que sembla havien adquirit en un mercat ambulant de la localitat de Corbera (València).

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que entre els mesos d’octubre i desembre de l’any passat s’havien produït a Burjassot tres robatoris en el domicili familiar d’un fill d’un poeta valencià en els quals s’havien apoderat de nombroses obres d’art i llibres que pertanyien al llegat del seu pare.

En l’últim robatori, els agents havien detingut als autors in fraganti, una dona i un home de 28 i 29 anys d’origen espanyol, quan fugien del domicili carregats amb borses d’esport en què el seu interior hi havia objectes sostrets de l’interior de l’habitatge. Els policies van recuperar nombrosos llibres pertanyents a la família del poeta, així com van aconseguir recuperar altres efectes després de practicar el registre en el domicili dels detinguts.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que un exemplar d’una obra literària sostreta del domicili havia aparegut en una llibreria del centre de València, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions van esbrinar que esta llibreria a més d’este exemplar hauria adquirit en un mercat ambulant de la localitat de Corbera el gravat realitzat per un artista valencià per a la família del poeta de gran valor sentimental per a esta, que després de ser recuperat li va ser lliurat en la Comissaria de Burjassot.

CatalàEspañol