La Policia Nacional registra la casa de Carlos Fabra

El registre ha estat ordenat pel jutjat d'instrucció número 4 de Castelló dins d'una investigació que s'està portant a terme i vinculada també a presumptes delictes de frau fiscal.

Efectius de la Policia Nacional han procedit des de primera hora d’este dimarts a un registre en el domicili de l’ex-president de la Diputació Provincial de Castelló i màxim dirigent del PP a la província durant dècades, Carlos Fabra. Durant el registre, ordenat pel jutjat d’instrucció número 4 de Castelló, sembla que els agents han intervingut diversos papers i l’ordinador personal del expolític.

El registre, s’ha desenvolupat al llarg d’unes tres hores en el seu habitatge situat a la urbanització de les Playetes al terme d’Orpesa.

Fabra, d’encà que va eixir de la presó, condemnat ja per delictes fiscals, es manté fora de la política activa. Tot i això, el registre d’este dimarts, dins del marc d’una investigació que no ha trascendit, fa pensar que pot haver-hi encara altres pressumptes delictes que segueixen pendents d’investigar.

CatalanSpanish