La Policia Nacional desmantella un punt de venda de marihuana a València

Els responsables de les vendes que han sigut detinguts són una mare i el seu fill

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona i al seu fill, de 63 i 26 anys, respectivament, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després de vendre marihuana a la menuda en el seu domicili. S’intervingut 1.337 grams de, pel que sembla, marihuana; 2.265 euros i set paquets amb bossetes de plàstic de tancament hermètic.

Les investigacions es van iniciar en rebre una informació sobre la possible existència en el districte de Russafa de València d’un domicili en el qual s’estaria distribuint marihuana a la menuda.

Durant les investigacions els agents van esbrinar que en el domicili les vendes les realitzaven una dona i un jove que vivien en el domicili, on els compradors accedien al mateix i després de romandre escassos minuts, abandonaven el mateix amb la substància estupefaent.

Els investigadors van esbrinar la identitat dels sospitosos que van resultar ser una mare i el seu fill, i en el matí d’ahir van realitzar un registre en el domicili en el qual van intervindre 1.337 grams de, pel que sembla, marihuana; 2.265 euros i set paquets amb bossetes de plàstic de tancament hermètic.

Els agents després de les comprovacions oportunes els van detindre com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Dels detinguts, tots dos amb antecedents, la mare va quedar en llibertat no sense abans ser advertida de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fóra requerida i el fill va passar a disposició judicial.

CatalanSpanish