La Policia Nacional en sis operacions contra el tràfic d’estupefaent deté a nou persones

Una de les detingudes quan la policia va entrar al domicili va tractar de llançar per una finestra un paquet que pel que sembla contenia cocaïna

Agents de la Policia Nacional han detingut a València i Torrent en una setmana a nou persones, cinc dones i quatre homes, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, després de, pel que sembla, intervenir-los diverses substàncies estupefaents. Els agents van desmantellar dues plantacions de marihuana amb un total de 407 plantes, 20 dosis de, pel que sembla cocaïna, 12 boletes de, pel que sembla, cocaïna i heroïna, quasi un quilo de, pel que sembla, haixix, i uns 2.700 euros.

En el districte de Marìtim

Els agents van desmantellar dos punts negres de venda de diverses substàncies estupefaents i van detenir a una mare i el seu fill.

En aquesta ocasió, quan els agents anaven a realitzar l’entrada i registre en un dels domicilis, van observar com una dona es disposava a llançar per la finestra de la cuina un paquet blanc que contenia pel que sembla cocaïna, sent impedit per un dels policies.

En un altre domicili, els agents van intervenir 115 plantes de, pel que sembla marihuana amb un pes aproximat de set quilograms.

En el districte de Patraix

En aquesta ocasió, quan els agents realitzaven labors de prevenció van observar a un home que baixava d’un cotxe en actitud vigilant i començava a caminar de pressa, sense deixar de mirar a banda i banda, per la qual cosa li van donar l’alt i després de realitzar-li un escorcoll superficial li van localitzar cinc barretes de, pel que sembla, haixix amb un pes d’uns 38 grams, 35 euros i un telèfon mòbil.

En el districte de Marítim i Patraix

En el primer districte, els policies mentre realitzaven labors de prevenció van observar el que semblava ser una “passada” dins d’un cotxe. Un dels ocupants en adonar-se de la presència policial va llançar alguna cosa per la finestreta que va resultar ser un cigar de, pel que sembla, haixix.

Immediatament, els agents van identificar als dos ocupants i van realitzar un registre superficial de tots dos, així com del vehicle, localitzant a la propietària d’aquests 900 grams de, pel que sembla, haixix, 10 grams de, pel que sembla, marihuana i 40 euros, per la qual cosa la van detenir.

En el segon districte, els agents mentre realitzaven labors de prevenció van tindre coneixement que en un local d’oci on sembla que es consumien substàncies estupefaents, per la qual cosa es van dirigir a aquest, on van esbrinar que pel que sembla la propietària era la que les facilitava.

Els policies van realitzar un registre del local localitzant en la barra i magatzem uns 5 grams de, pel que sembla, cocaïna i quasi 1.000 euros, per la qual cosa van detenir a la propietària com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública.

En el districte de Trànsits

Els agents van sorprendre un home realitzant una “passada”, per la qual cosa el van identificar, moment en el qual aquest es va engolir 12 boletes del que sembla cocaïna i heroïna.

Els policies van tractar per tots els mitjans impedir que li les engolira però va ser impossible, per la qual cosa ho van traslladar a un hospital de València on va romandre ingressat fins que les va expulsar.

A Torrent

Els agents han desmantellat dos punts de venda a la menuda de cocaïna i heroïna i han detingut a tres persones, dues dones i un home, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Les investigacions es van iniciar fa huit mesos en tindre coneixement els policies que en un domicili de Torrent es podria estar venent cocaïna a la menuda.

Durant les investigacions, els agents van comprovar que aqueix punt de venda deixava de tindre activitat, ja que no hi havia un tràfec de persones continu, i havia sigut traslladada la seua venda a un altre domicili, localitzant dos punts de venda en un mateix edifici.

Els policies van realitzar dos registres domiciliaris on van intervenir 292 plantes de, pel que sembla, marihuana, uns 1.500 euros, una bàscula de precisió i diverses retallades de plàstic.

Els detinguts, la majoria d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

: Valencià