Un policia de paisà deté a un home que va apunyalar a un altre home en l’abdomen amb un ganivet.

L'agent es trobava sopant amb uns familiars en el local.

AVL

Un agent fora de servei de la Policia Nacional ha detingut a Torrent a un home de 41 anys, d’origen xinés, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després d’apunyalar a l’antic propietari del seu bar, per un suposat deute. El policia, que es trobava sopant amb uns familiars, va aconseguir separar a les dues parts i retirar-li el ganivet a l’agressor.

Els fets van ocórrer sobre dos quarts d’onze de la nit del dijous, quan un agent anés de servei es trobava sopant amb uns familiars en un bar de Torrent, va observar com entrava una parella al local que començava a parlar amb el propietari del bar. La conversa va començar a pujar de to alhora que la parella li mostrava un paper que semblava ser una factura per a continuació sortir els tres a l’exterior.

El policia va escoltar crits de diverses persones en l’exterior pel qual va sortir ràpidament observant com s’estaven pegant cops de puny els dos homes en la cara, separant-los immediatament, resultant els homes lesionats amb diverses ferides. El propietari del bar va entrar en l’establiment i va sortir de nou amb un ganivet que li va clavar a l’un altre quan aquest marxava, aconseguint-li en l’abdomen, moment en el qual l’agent, després d’identificar-se com a policia, va aconseguir separar a les dues parts, mentre l’agressor intentava apunyalar-li de nou. El policia va aconseguir arrabassar-li el ganivet i retenir-ho fins a l’arribada de més companys.

Els policies van esbrinar que pel que sembla, la víctima amb la seua parella, antics gerents de l’establiment, haurien acudit al bar per un suposat deute de l’actual propietari. La víctima, un home de 38 anys, va resultar ferit en l’abdomen i en els dits d’una mà, per la qual cosa va ser traslladat a un centre sanitari. Els agents van intervenir el ganivet utilitzat en el fet.

Els policies després dels esbrinaments pertinents van detenir a l’agressor com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

- Advertisement -
CatalanSpanish