viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La policia de Paterna deté a dos pressumptes autors dels robatoris de cotxes

La Policia Local de Paterna ha detingut a una parella de joves que havien realitzat diversos robatoris a l’interior de vehicles del barri de Campament. Els agents seguien la pista d’aquestes dues persones des de feia una setmana, alertats per l’increment d’il·lícits en els cotxes estacionats en aquesta zona, on s’havia reforçat la presència policial precisament per aquest motiu

Els detinguts, tots dos delinqüents habituals i veïns de Paterna, són un home de 43 anys d’edat, que respon a les inicials de J.M.R.A. i una dona, de 40 anys, amb les inicials de R.C.R.

La detenció es va produir la setmana passada, al mateix moment en el qual aquestes dos persones estaven cometent un robatori a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Juan Magal Benzó en l’encreuament amb l’Av. Corts Valencianes, proveïts d’un alargador de cable de corrent elèctric i d’un radi-cd. Davant el seu sospitós comportament, els agents es van acostar al vehicle per procedir a la seua identificació, percatándose en aquest moment que tots dos portaven posats guants de cotó i una motxilla en que el seu interior hi havia un joc de claus Allen, dues claus angleses, dues claus fixes, una llanterna i un tornavís amb la punta desdoblegada.

Immediatament, i després de confessar els sospitosos que eren els autors d’aquest robatori així com d’altres realitzats a l’interior de vehicles dies anteriors, els agents van procedir a detenir-los.

Amb la detenció d’aquesta parella, la Policia Local de Paterna posa fi a l’onada de robatoris que s’estava produint en aquest barri i que havia causat certa alarma entre els veïns i veïnes d’aquesta barriada paternera en la qual resideixen prop de 7.000 persones.

La detenció ha sigut fruit de l’operatiu coordinat entre el Cos Nacional de Policia i el Cos de Seguretat Local que, amb aquesta actuació, torna a demostrar l’excel·lent col·laboració entre ambdues forces.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado