Desarticulat un grup itinerant especialitzat en robatoris amb força

La recerca es va iniciar gràcies a les informacions facilitades per la Agregaduria d'Interior de l'Ambaixada de Romania. Els arrestats publicaven en xarxes socials imatges portant armes de foc i armes blanques. Se'ls imputen nombrosos fets delictius comeses a Oviedo, León, Lleida, Zaragoza, València i Tarragona.

Agents de la Policia Nacional han desarticulat un grup itinerant, compost per ciutadans d’origen romanés, especialitzat a cometre robatoris amb força a l’interior de domicilis per tot el territori espanyol. Una recerca que es va iniciar gràcies a les informacions facilitades per la Agregaduria d’Interior de l’Ambaixada de Romania que alertava de la possible existència al nostre país d’un grup criminal vinculat a robatoris en habitatges. Els detinguts, de complexió forta, no dubtaven a exhibir fotografies a les xarxes socials portant armes de foc i blanques.

L’immediat retorn al seu país d’origen va precipitar la detenció

Després de les recerques policials es va concretar que aquest grup estava especialitzat en la comissió d’assalts en domicilis per tota la península i es trobava assentat en les localitats madrilenyes de Coslada i Torrejón d’Ardoz. Se’ls imputen nombrosos fets delictius comeses a Oviedo, León, Lleida, Zaragoza, València i Tarragona. Els agents van agilitar els tràmits per a la seva localització i detenció, ja que els ara arrestats ideaven tornar pròximament al seu país d’origen.

En el registre realitzat pels agents s’ha intervingut una gran quantitat de rellotges, peces de joieria i eines per forçar els barrets forts de les portes d’accés (guants, palanquetes, maces…).

CatalanSpanish