La Policia Nacional deté a dos germans després d’agredir a un home en una discussió de tràfic

En tirar marxa enrere la roda posterior li va passar per sobre dels peus. La víctima va ser traslladada a un hospital de Sagunt.

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a la tarda a Sagunt a dos germans de 22 i 30 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de lesions, després de pel que sembla copejar a un home després de mantenir una discussió de tràfic i seguidament un d’ells pujar-se al cotxe i tractar d’atropellar-ho quan es trobava en el sòl. A la parella de la víctima en tractar d’intercedir també la van copejar. La víctima, un home de 40 anys, va ser traslladada a un hospital de Sagunt on després d’una primera avaluació li van diagnosticar esquinç d’una de les clavícules.

 

Els fets van ocórrer ahir sobre dos quarts de tres del migdia quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigissen a un carrer de Sagunt on pel que sembla hi havia un home tendit en el sòl ja que havia estat agredit per altres dos.

 

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a un home assegut en el sòl envoltat per diverses persones, entre elles la seua parella que li estava subjectant amb un drap en el cap ja que sagnava.

 

Els agents van esbrinar que l’home que estava en el sòl, moments abans pel que sembla havia tingut una discussió amb el conductor d’un altre vehicle, en recriminar-li que havia realitzat una maniobra malament, fent ús del clàxon. En aquest moment el conductor es va baixar del cotxe i es va dirigir cap a la víctima cridant-li, per la qual cosa aquesta al costat de la seua parella es van baixar del cotxe i van començar a recriminar-se mútuament.

 

El conductor va agafar el seu telèfon mòbil i li va manifestar a la víctima que anava a cridar al seu germà, que instants després es va presentar en el lloc i tots dos es van abalançar sobre la víctima, i van començar a agredir-la propinant-li cops de puny i puntades, fins que va caure al sòl. La parella de la víctima en tractar d’interposar-se també va ser agredida.

 

Tot seguit, el germà es va pujar al cotxe, ho va arrencar i en fer marxa enrere li va passar amb la roda posterior per sobre dels peus.

 

Els serveis sanitaris es van presentar en el lloc i van traslladar a la víctima a un hospital de Sagunt.

 

Mentre els agents realitzaven diverses gestions per localitzar als sospitosos, van rebre una trucada de la Comissaria en la qual els comunicaven que un dels germans estava en la mateixa, per la qual cosa es van dirigir a aquesta i ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de lesions, així com van esbrinar que l’altre germà estava a l’hospital de Sagunt.

 

Un altre indicatiu policial es va dirigir al centre sanitari on ho van detenir, així com van esbrinar que la víctima es trobava a l’hospital a l’espera que li realitzassen diverses proves, ja que després d’una primera valoració li havien diagnosticat esquinç d’una de les clavícules.

 

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

CatalanSpanish