Dos policies nacionals socorren a un xiquet que estava inconscient

agulla

Els policies van aconseguir extraure amb una cullera metàl·lica el dit que la mare havia ficat en la boca del seu fill perquè no s’asfixiara que ho tenia capturat amb les dents

Els agents van col·locar al menor en posició lateral de seguretat i van aconseguir que recuperara la consciència momentàniament

Agents de la Policia Nacional van atendre en la vesprada d’ahir a un xiquet de vuit anys inconscient i que no responia, després de pel que sembla patir una hipoglucèmia severa. Els agents van aconseguir extraure el dit de la mare que li l’havia introduït en la boca perquè no s’ofegara, en estar capturat per les dents del seu fill, col·locant-ho immediatament en posició lateral de seguretat.

Els fets van ocórrer sobre dos quarts de sis de la vesprada d’ahir, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a l’aparcament d’un supermercat del districte de Trànsits, on pel que sembla un menor d’edat estava inconscient i no responia.

Els policies que es van dirigir ràpidament al lloc, van ser requerits per diversos ciutadans que els assenyalaven un dels cotxes de l’aparcament, localitzant en el seu interior en la part posterior a un xiquet inconscient i una dona molt nerviosa i espantada, amb un dit en la boca tractant d’impedir que la mateixa llengua del menor ho asfixiara.

Els agents van aconseguir alliberar el dit de la dona que havia introduït en la boca del seu fill perquè no s’ofegara, amb una cullera metàl·lica d’un bar proper i així evitar l’asfíxia per obstrucció i lesions per mossegada. Immediatament ho van col·locar en posició lateral de seguretat, recuperant instants després la consciència momentàniament, circumstància que van aprofitar per a subministrar-li un suc ensucrat, ja que possiblement estava patint una hipoglucèmia severa posat que el menor era diabètic “tipus 1”.

Els agents van atendre al menor fins a l’arribada del servei sanitari que després d’estabilitzar-ho ho va traslladar a un hospital de València.