Pons Racing i Barberá rescindeixen de mutu acord el seu contracte després de la condemna al pilot

En el text, s'agraeixen els serveis prestats pel pilot espanyol, al que desitgen "el millor en el futur"

L’equip Pons Racing ha anunciat hui la rescissió “de mutu acord” del contracte que mantenia amb el pilot Héctor Barberá, que aquesta setmana va donar positiu en un control d’alcoholèmia i va ser condemnat a 22 dies de treballs per a la comunitat i a la retirada del carnet de conduir durant un any.

“Arran dels últims esdeveniments succeïts a València amb el pilot Héctor Barberá la nit del dia 7 de juny, hui Pons Racing i Héctor Barberá rescindeixen el contracte de mutu acord que els unia per a la present temporada 2018″, explica un comunicat remés per l’equip.
En el text, s’agraeixen els serveis prestats pel pilot espanyol, al que desitgen “el millor en el futur”.

Barberá va ser condemnat a 22 dies de treballs en beneficis de la comunitat, relacionats amb la seguretat viària, després de cometre un delicte en donar positiu en un control d’alcoholèmia després de ser detingut per conduir a gran velocitat per València.
A més se li ha retirat el permís per conduir vehicles de motor i ciclomotors durant un any, així com al pagament de les costes processals causades en el procediment.

El pilot mundialista, que competeix en la categoria de Moto2 en l’equip Pons, acudia aquest divendres al Jutjat d’Instrucció número 9 de València, on es dictà sentència després d’un judici ràpid en el qual s’emetia aquesta sentència en ferma.

Barberá, segons explica la sentència, se li va donar l’alt al seu vehicle per part de la Policia Local de València, en la matinada del dijous, després d’apreciar que conduïa “de forma descurada, a gran velocitat i efectuant maniobres de derrapada i frenat de forma injustificada”.

Aquesta és la tercera ocasió en la qual el pilot de Dos Aguas és detingut a València, després que en 2012 també donés positiu en un control d’alcoholèmia, després de botar-se diversos semàfors i conduir a gran velocitat, i en 2014 per conduir quan tenia carnet retirat. EFE

CatalanSpanish