```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Govern inclou el port d’Alacant entre els ports d’entrada a Espanya

El Govern inclou els ports de Santander i Alacant entre els ports d'entrada a Espanya.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha dictat una Ordre per la qual s’inclou els ports de Santander i Alacant com a ports d’entrada a Espanya amb capacitat per a atendre l’emergència sanitària provocada per l’expansió del coronavirus.

En l’Ordre, publicada este dimarts en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), s’explica que la inclusió de tots dos ports en la llista de ports d’entrada a Espanya es produeix després de la sol·licitud realitzada per Cantàbria i Comunitat Valenciana al ministre de Sanitat, Salvador Illa.

D’esta manera, tenint en compte les al·legacions formulades per les dos comunitats autònomes i l’avaluació realitzada pels òrgans del Ministeri de Sanitat, així com els recursos oferits per les Autoritats Portuàries per a reforçar el control sanitari, el Ministeri que dirigeix José Luis Ábalos ha inclòs els ports de Santander i Alacant en la llista de ports considerats punts d’entrada a Espanya.

Així, ja són deu els ports designats com a punts d’entrada a Espanya: Vigo, Barcelona, Bilbao, Las Palmas de Gran Canària, Màlaga, Palma de Mallorca, Tenerife, València, Alacant i Santander.

Últimas noticias

Contenido relacionado