Confiscat en el Port de València 200 quilograms de cocaïna

Els agents van trobar el carregament a l'interior d'un contenidor que contenia 182 paquets amb la substància estupefaent endurida.

Agents de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i Vigilància Duanera van confiscar ahir en el Port de València 200 quilograms de cocaïna. En la denominada operació NOA, es van trobar 182 paquets amb la substància de pel que sembla gran puresa, a l’interior d’un dels contenidors.

Els investigadors van confiscar el carregament de droga ocult entre la mercaderia legal. Concretament, la substància estupefaent es va trobar en un dels milers de contenidors que arriben diàriament fins al Port de València. Fins a eixe moment, els propietaris desconeixien el que transportava el depòsit.

A l’interior del contenidor els agents van comptabilitzar un total de 182 paquets, que contenia una substància endurida que va reaccionar a cocaïna.

Encara que fins al moment no s’han practicat detencions, per la imminent intervenció policial davant l’arribada de la partida, es continuen les investigacions per a identificar als responsables.

ValenciàEspañol