El Port de València es reobri al trànsit marítim

El temporal de vent que afecta la Comunitat Valenciana ha obligat a tancar al trànsit marítim dels ports valencians i a suspendre la circulació ferroviària entre les estacions de València FSL i Massalfassar.

El Port de València s’ha reobert al trànsit marítim a les 16.15 hores d’este dilluns, després que durant el matí haja hagut d’interrompre la seua activitat per les fortes ratxes de vent que afecten la Comunitat Valenciana.

Així ho ha indicat l’Autoritat Portuària de València, a través de les seues xarxes socials. En concret, el recinte portuari ha romàs tancat pel vent des de les 08.25 hores fins a les 16.15 hores.

El temporal de vent que afecta la Comunitat Valenciana ha provocat ratxes de fins a 116 km/h i, durant la jornada d’este dilluns, ha obligat a tancar al trànsit marítim els tres ports valencians i a suspendre la circulació ferroviària entre les estacions de València FSL i Massalfassar pel despreniment d’un panell anunciant que ha afectat la catenària.

Es tracta del segon gran temporal de vent de ponent en poc més de dos mesos, ja que el 21 de desembre del 2019 ja es va registrar un altre temporal de vent de ponent.

En esta ocasió, el vent també ha obligat a suspendre la mascletà prevista per a hui i el Centre de Coordinació 112 ha atés 503 telefonades i ha gestionat 349 incidents relacionats amb el vent, com la caiguda d’arbres o d’un mur en l’Escola Infantil Quatre Carreres.

Este fort vent ha obligat a tancar també el port de Sagunt a les 12.15 hores i el de Gandia a les 11.25 hores, segons ha informat l’APV.

CatalanSpanish