La portaveu d’ERC, davant el ple del Congrés: “M’importa un rave la governabilitat d’Espanya”

Amb tot, ha confirmat que el seu grup s'abstindrà per facilitar la investidura de Sánchez i donar una oportunitat al diàleg.

PublicitatAVL

La diputada d’ERC Montserrat Bassa, que ha exercit de portaveu del seu grup en l’última jornada del ple d’investidura al Congrés, ha proclamat que a ella, personalment, li “importa un rave la governabilitat d’Espanya”.

La representant republicana, germana de l’exconsellera catalana Dolors Bassa, condemnada a 12 anys de presó per delictes de sedició i malversació, ha carregat durament contra el candidat a la presidència, el socialista Pedro Sánchez, a qui ha acusat de ser “còmplice” de la situació de la seua germana i de la resta de condemnats pel procés independentista.

PublicitatRovira  

Amb tot, ha confirmat que el seu grup s’abstindrà per facilitar la investidura de Sánchez i donar una oportunitat al diàleg, encara que ha confessat que la seua “ràbia” li faria votar no “a un PSOE còmplice de la repressió” i la “criminalització de la protesta”, però que són els mateixos empresonats els qui insisteixen que ERC creu “en el diàleg” i en una república catalana “construïda des de la cordialitat amb Espanya”.

Publicitat