Tanquen una classe pel positiu d’una professora en el Col·legi “San José Patronato” de Tavernes de la Valldigna

Sanitat ha confirmat el positiu per Covid-19 d'una professora en el grup de 2n de Primària del Col·legi "San José Patronato" de Tavernes de la Valldigna.

Sanitat ha confirmat el positiu per Covid-19 d’una professora en el grup de 2n de Primària del Col·legi “San José Patronato” de Tavernes de la Valldigna.

Des del col·legi han emés una circular en la qual informen a tots els pares del protocol a seguir per la direcció del centre i per la conselleria.

El centre, assenyala que per al control dels possibles brots s’ha de realitzar un aïllament dels casos i demanar la quarantena dels contactes amb el cas positiu.

Per este motiu, s’ha procedit a aïllar a la professora que ha sigut confirmada com a positiu per coronavirus i tots els alumnes de la classe de 2n de Primària no acudiran al col·legi fins a complir el període de quarantena de 14 dies.

Finalment, des del centre es recorda als pares i mares que si alguna persona desenvolupa símptomes compatibles en els pròxims dies, haurà de romandre en el seu domicili i contactar telefònicament amb els Serveis de Salut.

CatalanSpanish